söndag 20 maj 2012

Korg med gott från SAIK-02

Vi var bjudna till underbara Monika och Robert igår på tacomiddag! Jättegott och trevligt sällskap, även våra vänner Kicki och Hasse, John, Pontus och våra tre busfrön var på plats! Jag fick också chansen att lära mig att göra vackra armband, tack för lektionen Monika!

Vår familj fick dessutom en stor underbar korg fylld med godsaker till en Lindersmyskväll, gissa om barnen blev helt lyriska?

Korgen var från Melwins hockeylag SAIK-02 från både barn och föräldrar! Tusen tack alla rara!

Sedan vill jag skicka ett stort tack till alla underbara som jobbar på Bergetsförskola och till min chef Marie, tusen tack för de underbara blommorna som ni skickade med bud!

Massor av kramar vill jag skicka till min kära syster som tog med sig Milton till Nordanålekparken så att han fick leka med sina fina kusiner i solskenet!

Ett stort tack till Edwin och Milton som gav mig maskroser och kransar av maskroser med! Ni hade verkligen kämpat när ni plockade dem i nåt taggigt buskage!

Min underbara vän och granne Katarina som är så rar och går promenader med snigliga jag! Så trevligt att gå tillsammans och prata!

Och Anneli så rart av dig att fråga om du kunde hjälpa mig att handla åt Milton på rean! Väldigt uppskattat även om han inte behöver nåt!

Mamma Anita tack för att du finns till alltid! Men jätterart av dig att baka bullar och sy min andra gardin!

Ett stort tack även till min kära bror för leveransen och för att du är så fin!

Ett stort tack till svärmor Signhild för att Elliot fick vara hos er och ta hand om de små kattungarna! Tack även för att Melwin fick följa på stan och fick köpa lite kläder som han gillade!

Det största tacket ska min älskade make ha! För att du är helt underbar, finns alltid vid min sida! Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig! Ja, det gäller även mina 3 trollungar så klart!

Imorgon ska läkaren ringa från Umeå och det känns lite spännande vad hon ska säga denna gång?! Det är bara att vänta som gäller, men det är ju nåt som jag är van vid...

8 kommentarer:

 1. Vilka fina vänner ni har runt er.
  Det låter som de senaste dagarna har varit bra och fyllda med glädje.
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din omtanke! Det värmer mitt hjärta!

   Radera
 2. Vilka underbara människor du har runt omkring dig ;)Känns så skönt att veta att du har det bra & att du är omgiven av din fina & underbara familj & dina vänner. Hoppas nu & håller tummarna att du får höra nåt positivt då läkaren ringer morrn ;) Mjukaste kramisar får du av mig vännen <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du! Kramar i massor!

   Radera
 3. Sabrina Doughan20 maj 2012 20:57

  Hej glada Lina!
  Jag blir glad av att höra att du har haft en bra helg tillsammans med din undrebara familj. Jag ber till Gud att du får höra positivt besked imorgon. Hoppas från hela mitt hjärta att du får veta att det är bra provsvar så att du njuter mer och mer och dina dagar fylls av mer glädje. Jag tänker på dig Lina. Kram Sabrina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära Sabrina! Känns så bra att du ber för mig! Du är så omtanksam och rar!

   Massor med kramar till dig och till din fina familj!

   Radera
 4. Hoppas hoppas på bra besked:)))

  Kram från en av dina läsare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du! Ja, ett positivt besked fick vi. Iaf i att jag får extra tid till att försöka bekämpa den här röran!

   Radera