söndag 27 maj 2012

Solig somrig underbar dag trots alla smärtor...

Vilken underbar sommardag det var igår och den här dagen verkar ju lika lovande, nu iaf! Igår tog till och med jag av mig på benen och visade mina blåslagna pinnar...

Tog även på mig en sommarklänning men kofta det blev en somrigare variant men att släppa för mycket kläder, det vågar jag inte än!

Igår kring 11 snåret knackade det på dörren och det var min fina, rara granne och vän Sofia som kom med vackra tulpaner från deras rabatt och en egenbakad kardemummakaka! Vi satt på vår altan i solen och drack en kopp kaffe/ te och åt en bit kaka!

Vilken underbar bonus vi fick när vi köpte vårt drömhus på drömadressen! Vi är så otroligt nöjda över att bo där vi bor, nära till allt! Att vi sedan fick helt underbara grannar, det är ju helt otroligt!

Stefan och Elliot var och såg på Melwins fotbollsmatch, de vann med 13-0, han spelade även match i fredags då vann de med 15-1! Många mål blev det i helgen!

Sofia undrade då om jag och Milton ville komma till dem och äta lunch, det ville vi så klart göra!

När vi kom dit bjöds vi på smörgås tårta och barnen fick dessutom bada i deras pool! Vi satt och pratade och barnen, Elliot kom också dit och badade och hade vattenkrig med de andra barnen!

Helt otroligt härligt väder och trevligt sällskap! Att jag sedan får lida... Ja, det är en annan sak...

Stefan skurade och oljade altanen igår kväll, idag hoppas jag att "vi" får fram bord och stolar... Så härligt att kanske kunna äta nån måltid ute! Det är bara att försöka njuta av varje sekund av de fina dagarna! Ja försöka njuta av alla dagar i mitt fall... Synd bara att det ska göra så ont bara att andas, detta revbenschassi skulle man kassera direkt om jag vore en bil! Ja, det ville de ju göra, trots att jag ska föreställa en människa...

Ja, ja vad är väl en bal på slottet?

Grattis Sverige och Loreen! Stort av henne att fixa segern till oss alla! Hoppas SVT har råd;)

7 kommentarer:

 1. Sabrina Doughan27 maj 2012 16:09

  God morgon Glada Lina!
  Din älskade Milton är jätte söt lika de andra sönerna.
  Kram Sabrina

  SvaraRadera
 2. Skön dag! Vi hoppas på fler sådana till oss alla :-) Och jättegrattis till Melwin och hans fotbollsgäng! Sköt om dig! / Lisa SJ

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga grannar! Tänk om alla kunde få ha så trevliga grannar.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vad fina bilder, Lina:)

  SvaraRadera
 5. Hej Lina!
  Jag stötte på Stefan när era och våra killar hade fotbollscup under jullovet. Jag pratade lite med honom och frågade hur det gick för dig och det lät positivt även om du fått ett bakslag just då. Jag har funderat på er lite till och från sedan reportaget i Norran i höstas. Efter reportaget i Amelia hittade jag till din blogg och läser och förfasas över allt jobbigt som du och din familj fått gå igenom det sista året. Du är fantastiskt duktig på att skriva, osannolikt modig och en fantastisk kämpe! Det vill jag verkligen att du ska veta och känna. I övrigt önskar jag att man kunde hjälpa på något sätt. Men det är ju härligt att höra att du har goda grannar, stor och hjälpsam familj, fantastiskt gulliga pojkar och en vardagshjälte i Stefan!

  Vi tänker på dig och din familj och önskar att våra tankar ska ge dig styrka och kraft. Lyssna på Stefan, han är ju klok :)

  Alla styrkekramar som är möjliga från familjen Burman /Veronica, Anders, Melker och Morgan.

  SvaraRadera
 6. Så härligt för dig att ha såå fina vänner runt omkring dig ;) Visst har det varit fina & varma dagar nu, & så bra att du oxå kan få njuta av dom.. det är du verkligen värd <3 Bilderna är jätte fina.. du är duktig på att ta bilder ;) Varma sommar kramisar till dig fin Lina <3

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig bild på Milton i poolen, fast det ser lite kallt ut. Hoppas att nu sommarvärmen kommer så att ni kan nyttja altanen som har ett perfekt läge.
  Kram Berith

  SvaraRadera