måndag 28 maj 2012

Lunginflammation och fruktansvärd smärta vid varje andetag!

Haft rossliga lungor, andetag och hosta i flera veckor... I helgen har det blivit värre, dessutom såna vansinniga smärtor i bröstbenet, varje andetag känns som köttknivar! Att sedan hosta slem gör inte saken det minsta bättre!

Vart en heldag på lassa idag, trombozyter, två blodpåsar, röntgen av lungorna... Ja, det visade sig vara en kraftig lunginflammation på höger lunga! Undslapp med minsta marginal att bli inlagd på lassa! Jag vill absolut hem istället! Men det kan fort bli ännu värre och då måste jag läggas in! Men jag hoppas att den intravenösa antibiotikan ska göra underverk! Hå

Mitt i bedrövelsen igår kom min rara syster förbi sjukstugan Villa Vit med en helt underbar egenbakad marsipantårta!

Stefan hade också bakat en tårta åt mig och dessutom fick jag en stor svart kruka med en uppstammad hängsälg av honom och mina tre trollungar!

Snälla rara Katarina och Peter kom förbi och Peter kortade min rosa klocka som jag fick av Katarina! Nu passar den perfekt!

Förbannelse mot cancer, lunginflammation och all den här sjukt vidriga smärta!!!

22 kommentarer:

 1. Förstår att du haft oerhört jobbigt senaste tiden med allt du beskriver. Hoppas nu att antibiotikan biter bra, smärtan i bröstet kan nog ha kommit från inflammationen i lungan. Om man fick önska så skulle man få avlösa dig i smärtan ett tag. Vi tänker på dig ofta! Hans

  SvaraRadera
 2. Ellen Brorsson29 maj 2012 05:52

  Styrkekramar i massor till dig min vän. <3 <3 <3

  SvaraRadera
 3. <3<3<3 kram på dig/Angelica

  SvaraRadera
 4. Sabrina Doughan29 maj 2012 11:15

  Hej glada Lina!
  Jag får ont i mitt hjärta när jag läser ditt inlägg. Hoppas verkligen att antibiotikan tar nu så du slipper smärtan. Kämpa på vännen, du är helt underbar mamma och hustru.Jag vill verkligen hjälpa till och göra något till dig så att det skulle kännas bra men jag vet inte vad det skulle vara. Jag känner mig maktlös, jag ber för dig och du är i mina tankar dagligen.Kramar Sabrina

  SvaraRadera
 5. Hoppas du kryar på dig så att du slipper att bli inlagd. Alltid skönt att få läka hemifrån också såhär i sommartid. Massa kramar!

  SvaraRadera
 6. Linavännen,

  Skickar all energi, alla tankar och alla kramar jag kan uppbåda till dig. Hoppas hostan försvinner snabbt med antibiotikan och ontet i lungan likaså. Hoppas också att solen återväder så att vi kan promma snart och så att du kan sitta på din nyoljade altan igen och andas frisk Vitbergsluft.

  /Katarina <3

  SvaraRadera
 7. Hej
  Illa illa att du inte har det bra men en liten tröst var ju att du slapp läggas in. Hoppas antibiotikan gör det den ska och det fort.Otroligt fin tårta och många fräcka koppar du hade i skåpet. Styrkekram Britt-Mari

  SvaraRadera
 8. Stor styrkekram!

  /Johanna E

  SvaraRadera
 9. Näääää! Det kändes väl kanske inte som om du behövde lunginflammation oxå!? Ta hand om dig så gott det går och hoppas att du blir piggare snart!!
  Stor varm tröstekram! <3

  Vacker tårta förresten!!

  / Bloggläserkan

  SvaraRadera
 10. Krya på dig Lina, känns allt annat än rättvist att du ska drabbas av lunginflammation också!!
  Stora varma kramar från Lena o Henke

  SvaraRadera
 11. Kram fina du! <3 //Theres

  SvaraRadera
 12. Jenny Andersson31 maj 2012 22:55

  tänker på dig/ Jenny Andersson

  SvaraRadera
 13. Tänker på dig Lina och undrar hur du mår.

  Kram Anna S

  SvaraRadera
 14. Ojojoj vännen!! Hoppas det går över snabbt som tusan...Många stora krya på dig kramar från mig till dig!

  SvaraRadera
 15. Lina, jag skickar massor av helande tankar och kramar till dig. Ber för er alla. Det måste vara ett h-e du går igenom, så orättvist livet är! Håll ut, kära medmänniska!

  Med kärlek, Aina (okänd bloggläsare)

  SvaraRadera
 16. Men - åh - inget nytt inlägg... Nu blir jag lite orolig, hur är det nu? Hälsa och familj, nära och kära i första hand naturligtvis, men vi är nog några stycken här på bloggen som undrar hur du har det NU? Hoppas inte har ont och mår bättre igen NU!!

  /Elisabeth

  SvaraRadera
 17. Sabrina Doughan2 juni 2012 06:43

  God morgon Lina!
  Hur mår du Lina?
  Jag tänker på dig.
  Kram Sabrina

  SvaraRadera
 18. Tänker på dig/er. Har följt din blogg...hoppas och ber för er. Styrke kramar Nadja

  SvaraRadera
 19. Hej kära Lina!

  Jag lider med dig och du finns i mina tankar. Vilken vacker tårta din syster hade gjort! Fina du jag sänder sommarkramar i massor!

  SvaraRadera