lördag 26 maj 2012

Vidrig natt, vidriga knän och rara människor...

Natten mot fredag kan jag nog lägga in i kategorin bland samlingen de värsta nätterna i mitt liv!

Sovde max 1-2 timmar och resten av tiden låg jag och grät av smärtorna i knäna. Det kändes som att man körde in stora köttknivar i båda knäna och vred om och om...

Jag har känt av den här smärtan på nätterna tidigare, men inte hela natten och att det sedan håller i sig nästa dag med pinvärk... Nyckelbens brottet har också ökat i smärta igen, det som har känts så bra sedan jag fick stråla tumören som låg där!

Var på lassa för att få trombozyter och ta prover och då fick vi prata med min läkare och hans råd var att ta extra kortison i går kväll! Tack och lov har den här natten varit mycket bättre. Kortison verkar vara det som funkar på mig!

Tyvärr har kortison ingen verkan i det långa loppet, det ger ju dessutom en heldel biverkningar... Får se hur det går nästa natt... Men jag är tacksam över att ha fått sova någorlunda en natt iaf!

Min älskade Stefan har hjälpt mig och höjt vår säng så nu tar jag mig upp ur sängen själv utan större problem! Min vardags hjälte!

Tack Katarina för att du kom och drack en kopp te tillsammans med mig på altanen, när jag fått promenad förbud! Det är alltid lika trevligt att prata med dig!

Melwin och Elliots underbara fröknar skickade med ett underbart fat fyllt med div. godsaker! De skickade även med en tidning, passar bra att ligga i en solstol på altanen, läsa tidning och mumsa praliner...

Tack rara ni! Hoppas att fru Linder är piggare nästa vecka, då är ni så välkomna att titta förbi!

Elliot har tappat sin första tand! Väldigt stolt kille!

7 kommentarer:

 1. Sabrina Doughan26 maj 2012 08:40

  God morgon Lina!
  Det gör ont i mig när jag läser att du har haft en jobbig natt. Det är aldrig roligt att ha ont jag hoppas att du får bättre dagar och nätter.
  Många kramar Sabrina

  SvaraRadera
 2. Usch och fy för sömnlösa nätter och smärta på det. Hoppas innerligt att du får sova lite bättre kommande nätter för sömn behövs!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 3. Alla behöver sova även du men med smärta är det mycket svårt. Önskar av hela mitt hjärta att du inte skulle behöva ha all den smärta som du har.
  Tusen läkande kramar till dig från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde skriva mitt namn
   Kram Berith

   Radera
 4. Hoppas du får sova bättre framöver. Blir så ledsen när jag läser. Du verkar vara så stark å det beundrar jag dig för. Har själv tre barn å jag får ångest av tanken att veta att man kanske inte kan vara med dem tills de blir stora. Massor av kramar å fortsätt kämpa:-)

  SvaraRadera
 5. Fina Lina, hoppas verkligen att smärtan ger med sig snart - Det räcker nu tycker jag!
  Hör av dig om det är nått jag kan göra under veckan - Har behandling på tisdag, men resten av veckan har jag möjlighet att komma nästan när om helst! Bamsekramar Charlotte

  SvaraRadera
 6. Fina, fina Lina.. Hoppas innerligt att du hittar någon bra smärtlindring! Har kanske missat det, men funkar inte morfin mot den smärta du känner? Du ska i alla fall inte ge dig, du är värd att få sova som du ska! Kramisar! /Erika Jacobsson

  SvaraRadera